Workshops cre-actief

Het is vanaf nu ook mogelijk om een creatieve workshop te combineren met een buitenactiviteit (bijvoorbeeld steppen, natuurbelevingsactiviteiten, geocachen, kajakken/kanon/suppen op de Dommel of het volgen van een speurroute), of dit los te boeken. Zo kunt u ook nog genieten van de mooie natuur in de omgeving.
Tevens zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Wilt u meer informatie over cre-actieve workshops, neem dan contact op via info@keltja.nl.

 

Suppen (stand up paddleboarden) op de Dommel
 
 
 
Verken per eenpersoons stand up paddle board de mooie Dommel. Geniet van de natuur, zoek naar beversporen en kom wellicht oog in oog te staan met een ijsvogeltje!

Prijs per uur: 20,- (ieder opvolgend uur 10,-)

 

NIEUW: Met Mega SUP(stand up paddleboard tot 7 personen) op de Dommel
 
 
 
Verken per Mega stand up paddle board (waar je met zo'n 6-7 personen) op kunt de mooie Dommel. Probeer in hetzelfde ritme van de anderen te peddelen en geniet van de natuur. Ook leuk voor vrijgezellenfeestjes, teamactiviteit of vrienden/vriendinnengroepen.

Prijs per uur: 45,- (ieder opvolgend uur 30,-)

 

Kanon in Canadese kano op de Dommel  
  Verken per Canadese kano de Dommel. In de Canadese kano is plaats voor 3 personen.
Prijs per uur:
20,- (ieder opvolgend uur 10,-)

 

Kajakken op de Dommel  
  Verken per eenpersoons kajak de Dommel.
Prijs per uur:
15,- (ieder opvolgend uur 10,-)

 


Natuurbelevingsactiviteiten
 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Afhankelijk van het seizoen is hier van alles mogelijk: waterbeestjes scheppen, speuren naar diersporen, paddenstoelen, uilenballen uitpluizen, creatief met natuurlijke materialen en meer. Ook zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Dit kan plaatsvinden op diverse locaties worden gebruikt, waaronder Landgoed Bleijendijk.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op via info@keltja.nl .

 

 


Geocachen rond de Dommel
 
   
  Bij geocachen maak je met een GPS een wandeling waarbij je onderweg vragen beantwoordt over de omgeving. Deze antwoorden worden gebruikt om het volgende punt te vinden en uiteindelijk bij de schat te komen.

Rondom Gemonde is er een geocache van ongeveer 3 kilometer uitgezet waarbij je volop kunt genieten van de mooie natuur rondom het dorp.

Bij Keltja kun je, bij het volgen van een workshop, voor 5,- een GPS huren om te gaan geocachen. Kijk voor meer informatie over geocachen op
www.geocaching.nl.

 


Speurroute in Den Bosch
 
 

Klik hier voor meer informatie  

  Een Speurroute is d manier om op je eigen houtje de verborgen schatten van een stad, dorp of gebied te ontdekken! Een Speurroute is een self-guided route. Om de route te kunnen volgen heb je alleen een Speurroute-boekje nodig, en een oplettend oog.

De Speurroute van Den Bosch begint in het schilderachtige wijkje Uilenburg, loopt langs schitterende doorkijkjes over de Dieze en over de middeleeuwse Markt, door verrassende steegjes met een fijne ratjetoe van geveltjes en winkeltjes, langs het natuurgebied het Bossche Broek aan de rand van de binnenstad en langs het letterlijke hoogtepunt van de stad: de Sint Janskathedraal. Den Bosch is een stad met een vrolijke flair waar de vele cafeetjes je uitnodigen om een terrasje te pikken en de parken je verleiden om languit op je rug de wolken te bestuderen. En dan hebben we het nog niet eens over de vele interessante musea. Oh, en vergeet de Bossche bollen niet!

Prijs per speurroute: 7,50

 

 

terug naar overzicht workshops