Workshops

Keltja biedt diverse creatieve workshops aan; leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, meidendag, kinderfeestje of familiedag.

De workshops kunnen geheel naar wens en op maat worden samengesteld. De workshops worden in Gemonde (in de buurt van Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Uden) gegeven, maar een workshop kan ook op een door uzelf gekozen locatie worden gehouden. In principe is de groepsgrootte minimaal 4 personen, maar als u in een kleinere groep een workshop wilt volgen, dan behoort dat (met een kleine toeslag) ook tot de mogelijkheden. Voor kinderfeestjes gelden afwijkende prijzen.
Neemt u voor meer informatie contact met mij op via info@keltja.nl.

De workshops zijn gegroepeerd naar materiaal. Klik op een van de foto's om informatie over de workshops met dat specifieke materiaal te zien.

Het is nu ook mogelijk om diverse buitenactiviteiten (bijvoorbeeld natuurbelevingsactiviteiten, geocachen, kanoŽn/suppen op de Dommel, steppen) te doen, dit kan losstaand, voorafgaand of na afloop van de creatieve workshop. Zo kunt u ook nog genieten van de mooie natuur in de omgeving. Klik hiervoor op het blokje 'cre-actief'.