Over Keltja

Keltja levert unieke handgemaakte artikelen en verzorgt daarnaast creatieve workshops. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Dan bent u bij Keltja aan het juiste adres.

Initiatiefneemster voor Keltja ben ik, Katja Kleinveld. Keltja was de naam van mijn vorige zeilboot (van het merk 'Kelt') en is bovendien een samenvoeging van mijn voor- en achternaam. Al van jongs af aan vind ik het leuk om in mijn vrije tijd met mijn handen te werken. In de loop der jaren heb ik vele soorten handwerken uitgeoefend. Een selectie van de door mij gemaakte werken is te vinden in de fotogalerij.

Ook buitensporten, o.a. de onbekendere sporten nordic cross skaten, suppen en adventure racen, maar ook (zee)kanoŽn, zeilen, langlaufen, wielrennen en mountainbiken, zijn een grote hobby van me (zie ook dit artikel uit het Langlauf magazine). Sinds ik fietsbandcreaties maak, kan ik mijn hobby's combineren. Als de fietsbanden op zijn, spring ik weer op de fiets in de hoop om weer een lekke band te krijgen zodat ik weer kan knutselen.

Bij Keltja is het mogelijk om artikelen geheel naar wens en op maat met de door u gekozen materialen te laten maken. Wellicht heeft u bijvoorbeeld nog een oude trui of blouse liggen die u in een tas met fietsbanden wilt laten verwerken. Zo krijgen zowel uw kledingstuk als de fietsbanden een tweede leven! Andere mogelijkheden voor artikelen op maat zijn er natuurlijk ook. Kijkt u hiervoor in de fotogalerij om ideeŽn op te doen.

Als u geÔnteresseerd bent in een artikel op maat of als u andere vragen heeft, dan kunt u contact met mij opnemen via info@keltja.nl. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Met creatieve & sportieve groeten,